Årsfest 31 januar

party

Hei alle sammen, og godt nytt år.

Nå er snart tiden inne for Subs årsfest igjen, og jeg vil med dette, på vegne av styret, invitere alle subbere til årsfesten som skal gå av stabelen 31. januar 2015.

Årsfesten skal i år, som i fjor, avholdes i Fiskeridirektoratets kantine ute på Nordnes. Festen vil starte klokken 19.00, og vi kan holde på til klokken 02.00.

Det vil bli servert velkomstdrink ved ankomst, og bordsettingen vil starte klokken 19,45. Det vil bli servert hjemmelaget viltgryte med potetmos og tyttebær.

Prisen på årsfesten er kr 200. Dette inkluderer velkomstdrink, middag og snacks.

Når maten er fortært, det som skal sies er sagt, og det som skal foræres er forært, vil vi rydde plass til musikk, dansing og annet man måtte tenke seg og finne på resten av kvelden.

Hvis noen har et ønske om å bidra med å rydde litt underveis, har musikk å ta med eller ønsker å bidra med noe annet i forbindele med festen, vil styet bli veldig takknemlig for dette. Det er bare å ta kontakt med oss.

Fiskeridirektoratet ligger i Strandgaten 229, og er like i nærheten av Akvariet og Havforskningsinstituttet. Inngangen til direktoratet er via Strandgaten, og det vil være fakler på utsiden av inngangen. Dersom dere har problemer med å finne frem kan dere ringe meg eller de andre i styret. Telefonnumrene våre finner dere på Sub sine internettsider.

Årsfesten er tradisjonen tro, samme dag som årsmøtet. Dette vil avholdes i Auditorium 4, 4. etasje, Realfagsbygget på UIB klokken 12. Invitasjon, og informasjon om hvor man finner årsmøtepapirene kommer etterhvert, og i god tid før årsmøtet.

Påmelding til årsfesten skjer ved å betale inn kr 200 til kontonummer 3624 56 74737, og ved å sende e-post til Nina Lode innen fredag 23. januar 2015. Ninas e-post adresse er: nina_l89@hotmail.com.

Vel møtt, og på vegne av styret håper jeg at vi ser deg på festen!

Vennlig hilsen
styret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *